HTML

Learning to smile

Friss topikok

Címkék

XLS(X) és egyéb barátok

2013.01.31. 18:14 karamcsand

Az ősöreg kapcsolatok napjait éljük. Az elmúlt egy hétben a második ilyen emberrel futok össze. Szokásos reakciók. Táguló pupilla, hallhatóan felpörgő agyműködés, bemutatkozásképpen a saját nevünk helyett a másikét mondjuk.Vagy a kontakt ember nevét.Vicces módon ebben a két esetben ugyanaz a név, de nem, mondom NEM, nem Zz az, ráadásul egyazon név alatt két különböző ember lakozik.Szóval találkozunk egy meglepő helyen és időben.

A rövid változat:

- Szia, mit csinálsz mostanság?
- Rohanok

A hosszú változat:

Nem, ezt most nem fogom ideírni. Ez ugyanis uszkve 30 óra szinte folyamatos egy légtérben létezést foglal magába, együtt tanulást, együtt evést, két esetben együtt vizsgázást is. Amiken kívül mindkettőnknek volt még vizsgája (főleg mert az előbbi kettőből az egyik nem volt az enyém, neki meg eleve 6 volt). Mindenesetre remekül beszélgettünk a világ dolgairól, ügyes-bajos dolgainkat intéztük, szóval tanulságos és jó volt ez a random találkozás.

-

Aztán vannak mostanában érdekes álmok, és bár az emlékük megkopik, annyit gyorsan feljegyzek ide, hogy mai álmomban a munkahelyem és egy tó környéke (?) voltak a helyszínek és túl sok cucc, illetve egy éneklő ember mozgatták a szálakat.

-

Vége életem első olyan vizsgaidőszakának, amit sikeresnek mondhatok És leginkább egyedül csináltam És mégsem vagyok vele elégedett. Sajátos összeállítás, de szerintem jó irányba mutat. Addig is ezúton küldeném el melegebb éghajlatra mindazon körülményeket, amelyek nyomán 7 vizsgámat egy olyan 9napos intervallumban kellett elvégeznem, amelyben egyébként dolgozni is kellett mennem. A többi sem volt egyszerű eset, de ez beütött.

-

Van a munkahelyemen egy nagyobb lélegzetű feladatom az éves zárással kapcsolatban, aminek okán az általam megteremtett nyilvántartást, amit felvételem óta csinálok, át kell nyálazni és belőle adatokat kinyerni. Tanulságos. Egy ilyen munka során az emberre visszahull egy évben elkövetett valamennyi hibája, legyen az elvi, vagy gépelési. Ez hosszú távon rendkívül tanulságos és produktív, de rövid távon kiábrándító és ijesztő.

-

Közben eltelt néhány óra és csak megerősíteni tudom: MINDEN hibánk visszahull ránk. Órákon keresztül törtem a fejemet, hogy hol lehet egy számla, amikor kiderült, hogy nem létezik, csak lehúztam egy excel-cellát és ugrott a számláló.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://somacher.blog.hu/api/trackback/id/tr786208625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mew 2013.08.21. 20:50:12

Ha már ősöreg kapcsolatok... :)
süti beállítások módosítása